Råbocka Lodge dagskonferens från 625:- p/p

Endast öppet för beställningar 

I hjärtat av Klitterbyn hittar du Råbocka Lodge. På Råbocka Lodge lägger vi stor vikt vid smakupplevelsen. Vår köksmästare botaniserar i naturens skafferi och blandar det med lokalproducerade råvaror. Kökets målsättning är att få dig som gäst att uppleva något utöver det vanliga. Sommelieren får dig att känna vinets samhörighet med rätterna och serveringspersonalen är här för att ge dig bästa möjliga service.

Råbocka Lodge är väl värt ett besök för dig som vill ha en stillsam högklassig middag. I vår bar samlas gästerna före och efter middagen i bekväma soffor och fåtöljer framför brasan. Inredning och atmosfär är Lodgebarens signum. Här får de njutningslystna sitt lystmäte tillgodosett. Det är bara att luta sig tillbaka i de sköna fåtöljerna framför brasan i den stora öppna spisen, sippa på en rykande het Irish Coffee och insupa den härligt avkopplande atmosfär.

Ni är hjärtligt välkomna med önskemål och synpunkter så att vi tillsammans kan göra er fest till något att minnas med välbehag.